Tarptautinę vaikų gynimo dieną birželio 1-ąją Vaikų ligoninėje – kasmetinis renginys! Programa

PROGRAMA 

Laikas  Kas vyks?  
10 val. LR Vidaus reikalų ministerijos reprezentacinis pučiamųjų orkestras ir Raudonos nosys Gydytojai klounai pradeda vaikų šventę eisena aplink Chirurgijos korpusą, Santariškių g. 7
10. 20 val. Orkestras su muzika ir klounais ateina į vidinį Pediatrijos korpuso kiemelį, Santariškių g. 4. Vyksta orkestro pasirodymas.
10. 30 val.

Renginio vedėjas pasveikina susirinkusius su Tarptautine vaikų gynimo diena.

Sveikinimo žodį taria Santaros klinikų direktorė valdymui Aušra Bilotienė Motiejūnienė. Renginio vedėjas kviečia vaikus, kurie dėl sveikatos būklės negalės išeiti į renginį lauke, stebėti šventės dalyvių pasirodymus pro vidinio kiemelio langus.

10. 45 val. Dresuotų šuniukų pasirodymas
11. 00 val. Žonglieriaus pasirodymas
11. 10 val. Renginio kulminacija – kylantis keltuvas su aktoriumi klounu, Rimantu Kaukėnu ir popmuzikos atlikėju Donatu Montvydu prie Pediatrijos korpuso, Santariškių g. 4.
11. 30 val. Vedėjas dėkoja visiems, prisidėjusiems prie šventės
11. 35 val.

Renginio pabaiga. Orkestras sugroja paskutinį trumpą kūrinį.

 

Renginį organizuoja Vilniaus universiteto ligoninė Santaros klinikos kartu su „RAUDONOS NOSYS Gydytojai klounai“ ir Rimanto Kaukėno paramos fondu.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17-18  val.

 

Lietuvos vaikų vėžio asociacijos „Paguoda“ akcija „Gerumo lašelis“, skirta Birželio 1-ajai.

Renginiai

Pediatrijos korpuso (Santariškių g. 4) teritorijoje prieš Vaikų onkohematologijos skyriaus palatų langus vyks aitvarų paleidimo akcija „Dangaus šypsena“, dalyvaus keletas pasveikusių vaikų šeimų, mokytoja ir keturi vaikai, kurie atliks dainą apie aitvarus.