Kalėdinis labdaros pokylis Londone Savojos viešbutyje bus skirtas Vaikų ligoninės paramos fondui

2017 m. lapkričio 17 d. Londone Savojos viešbutyje vyks kalėdinis labdaros pokylis, globojamas Lietuvos ambasados ir LR Prezidento Valdo Adamkaus, skirtas paremti Vaikų ligoninės paramos fondui. Labdaringo pokylio globėjai yra Londone reziduojantis Lietuvos ambasadorius Renatas Norkus, garbės svečiai – Lietuvos ambasadorius Vygaudas Ušackas ir Londono meras Alderman Peter Estlin.

Pokylis žada prasidėti su šampanu  ir tęstis trijų patiekalų pietumis su kava ir saldumynais. Jį ves rašytojas, žurnalistas Andrius Tapinas, į svečius kreipsis garbės svečiai, koncertuos žinomas tenoras Merūnas Vitulskis, pokylio svečiai šoks, skambant kerinčiai džiazbendo The “Canarian“ muzikai, veiks labdaros aukcionas.

Lietuvos prekybos rūmų Jungtinėje Karalystėje prezidentas Egmonas Jakimavičius: „Mes didžiuojamės, kad mūsų metinis labdaros pokylis tampa kalėdine tradicija. Ne mažiau didžiuojamės, kad pernai metais tokiame labdaros renginyje buvo surinkta per 65 tūkstančiai svarų sterlingų labdaros ir paramos fondui „Mamų unija“ – nevyriausybinei organizacijai, įkurtai padėti sergantiems vėžiu vaikams ir jų šeimoms. Kalėdinis pokylis – tai puiki galimybė įgyti neįtikėtinos patirties, prizų ir įsigyti reikšmingų meno kūrinių  mūsų labdaros aukcione, pasimėgauti žinomų Lietuvos muzikantų pasirodymu ir gerai praleisti laiką vienoje ypatingiausių Londono vietų – Savojos viešbutyje“.

Vaikų ligoninės paramos fondo direktorės Olgos Zimanaitės teigimu, jau nuspręsta, kad šiųmetės labdaros pokylio lėšos bus skirtos Vaikų ligoninės Vaikų onkohematologijos skyriaus Kaulų čiulpų transplantacijos poskyriui įsigyti baldams su specialiu antibakteriniu paviršiumi.

Daugiau apie pokylį skaitykite renginio puslapyje

Christmas Charity Ball 2017