2020 m. kovo 19 d. Tarptautinėje teisės ir verslo mokykloje (Laisvės pr. 58) vyks mokslinė-praktinė konferencija „Vaikų onkohematologija pirminei sveikatos priežiūros grandžiai“. Programa

Gerbiami šeimos ir vaikų ligų gydytojai,

kviečiame Jus į pirmąją specializuotą mokslinę-praktinę konferenciją „Vaikų onkohematologija pirminei sveikatos priežiūros grandžiai”, kurią rengia Lietuvos vaikų onkohematologų draugija.

Renginyje dalyvaus ir pranešimus skaitys ilgametę patirtį sukaupusios gydytojos vaikų onkohematologės ir pasidalins žiniomis, kurios aktualios kasdienėje gydytojo praktikoje: apie bendro kraujo tyrimo vertinimą, mažakraujysčių, neutropenijų, trombocitopenijų ir krešėjimo sutrikimų diagnostiką ir gydymo taktiką. Taip pat paliesime onkologinio budrumo temą ir pasidalinsime informacija, kada ir kur siųsti pacientą tolesniam ištyrimui ir gydymui.

Tikime, kad glaudus pirminės sveikatos priežiūros specialistų ir gydytojų vaikų onkohematologų bendradarbiavimas užtikrins sklandų pacientų ištyrimą ir gydymą bei pagerins Lietuvos vaikų sveikatą.

Su pagarba

Lietuvos vaikų onkohematologų draugijos pirmininkė Sonata Šaulytė-Trakymienė

Mokslinė-praktinė konferencija „Vaikų onkohematologija pirminei sveikatos priežiūros grandžiai“ vyks 2020 m. kovo 19 d. Tarptautinėje teisės ir verslo mokykloje (Laisvės pr. 58). 

Programa