Vaiko raidos centras tėvus, auginančius vaikus, turinčius elgesio, emocijų sutrikimų, kviečia į Pozityvios tėvystės įgūdžių mokymus.

  

VšĮ Vilniaus universiteto ligoninė Santaros klinikos vykdo Europos socialinio fondo lėšomis finansuojamą projektą „Vaikų ir paauglių psichikos ir raidos sutrikimų prevencija ir pagalba šeimai“.  

 

     

 

 

Kviečiame tėvelius, auginančius vaikus, turinčius elgesio, emocijų sutrikimų į Pozityvios tėvystės įgūdžių mokymus „Pozityvios tėvystės įgūdžių mokymai tėvams, auginantiems vaikus, turinčius elgesio, emocijų sutrikimų“, kuriuose sužinosite:

  • apie pozityvios tėvystės principus ir metodus, kaip bendrauti su vaikais, lavinti juos, auklėti, spręsti konfliktus, nesutarimus, motyvuoti mokytis ir atliepti svarbiausius vaikų poreikius;
  • apie vaikų emocinius elgesio sunkumus, jų raišką ir pagalbos būdus. 

Mokymų ciklai numatomi 2 grupėms:

  • I grupė – auginantiems 6-11 metų vaikus (antradieniais).
  • II grupė – auginantiems 12-17 metų vaikus (trečiadieniais).

Mokymų ciklą sudarys 10 užsiėmimų, kurie vyks vieną kartą per savaitę nuo 17 iki 19 valandos. Per kelis metus numatyta suorganizuoti 12 mokymų.

Užsiėmimus ves Vaikų ligoninės, VšĮ Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikų filialo  Vaiko raidos centro specialistai. Programa
 
Maloniai kviečiame Jus atvykti su savo vaikais, kurių užimtumu (stalo žaidimai, piešimo pamokėlės ir pan.) Jūsų mokymosi metu rūpinsis vaikų priežiūros darbuotojai.
 
Mokymai vyks Žmogaus studijų centro patalpose, esančiose Trakų g. 8, Vilnius.
Dalyviams paslauga teikiama nemokamai.

Baigusiems mokymų programą dalyviams bus išduodami baigimo pažymėjimai.

Būtina išankstinė registracija telefonu 8 688 21735 arba el. paštu renata.kurlyte@santa.lt
Registracijai reikalinga informacija: vardas ir pavardė, el. paštas, telefono numeris, Jūsų vaiko amžius,  ar dalyvaus vienas iš vaiko tėvų ar abu.

Informacija atnaujinta 2020 01 03